Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Vierbeek College
  Onderbouw
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Bovenbouw
  Wijnand van Arnhemweg 1
  6862 XM Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Bal Spécial 2016

 • Onze school is 1 van de 10 scholen van De Onderwijsspecialisten die dit schooljaar met 15 leerlingen deelnemen aan het project Bal Spécial waarin toegewerkt wordt naar een spetterende voorstelling op 25 januari 2016 in schouwburg Amphion in Doetinchem.

Bal Spécial is onderdeel van het stimuleringsprogramma Kunst&Cultuur Speciaal. In het kader van dit programma organiseren De Onderwijsspecialisten unieke culturele projecten met professionele kunstenaars. Voor 2015 en 2016 werken ze samen met choreograaf Adriaan Luteijn van dansgezelschap Introdans uit Arnhem en zijn educatieteam, Introdans Interactie.

Digitale Informatie over Introdans

Op de trailer Dans als een prof met Introdans, via de website van Introdans,  https://www.youtube.com/watch?v=Oyke-u8JCEA kunt u zien wat de educatieve afdeling van Introdans doet. Op www.introdans.nl staat veel informatie over Introdans. 

Informatie over de activiteiten tijdens het project Bal Spécial


Kick-off
 | Op 2 december 2015 is de Kick off van het project geweest. Dit was een leuke dansles van de docent van Introdans waarin gedanst is en de leerlingen meer over het project gehoord hebben.

Repetities | Na de kerstvakantie in januari 2016 starten de repetities op school. Iedere groep krijgt één Introdansdocent toegewezen die alle repetities leidt. Het is dezelfde docent die de Kick-off gaf. Voor iedere groep staan er 3 repetities van 2,5 uur (inclusief pauzes)  ingepland, iedere week één. 


De gespecialiseerde dansdocenten van Introdans leren de leerlingen een groepschoreografie aan. Daarbij speelt de eigen inbreng van de leerkracht en de leerlingen ook een grote rol. De 10 ingestudeerde choreografieën worden door Adriaan Luteijn samengesmeed tot een grote voorstelling die de leerlingen van de deelnemende scholen op 25 januari in Schouwburg Amphion opvoeren. 

 Voorstelling | Op 25 januari 2016 is het dan zo ver; de voorstellingsdag waar de leerlingen zo hard naar toe gewerkt hebben. Deze dag duurt ongeveer van 14.00 tot 21.00. De voorstelling staat gepland om 20.00 uur in Schouwburg Amphion, Hofstraat 159, 7001 JD Doetinchem

Nieuws

:

Help (nieuw venster)