Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Vierbeek College
  Onderbouw
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Bovenbouw
  Wijnand van Arnhemweg 1
  6862 XM Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Special Heroes

 • Vierbeek College werkt sinds enkele jaren met het landelijke programma Special Heroes.

Hiermee stimuleren we de leerlingen om meer te bewegen en bieden we hun de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij een vereniging. Meer informatie hierover vindt u op www.specialheroes.nl. Twee combinatiefunctionarissen begeleiden individuele leerlingen actief bij het vinden van een passende vereniging in hun eigen woonplaats.

In september 2013 zijn leerlingen van beide VSO locaties gestart met trainingslessen Freerun. Sportaanbieder Aquila Agilis verzorgt de lessen op school. Pawel van der Steen en Jeroen Postma zijn de trainers. Zij worden op school ondersteund door vakleerkracht Maarten Rijnbeek.

Als leerlingen uit Arnhem of omgeving interesse hebben om Freerun actief te gaan beoefenen dan kunnen zij contact opnemen met vakleerkracht Maarten Rijnbeek of met de projectleider van Special Heroes, Gerdi Schopman. Ook andere sporten komen dit jaar binnen de school aan bod.

Actueel

:

Help (nieuw venster)