Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Vierbeek College
  Onderbouw
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Bovenbouw
  Wijnand van Arnhemweg 1
  6862 XM Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Speciale voorzieningen

OC Jan Pieter Heije (Pluryn)

We werken samen met Orthopedagogisch Centrum Jan Pieter Heije, onderdeel van Pluryn. In deze samenwerking is structureel overleg op diverse niveaus om ervoor te zorgen dat de gedachte één-kind-één-plan succesvol kan zijn. Iets minder dan de helft van onze leerlingen woont doordeweeks ook op Jan Pieter Heije. Sommigen gaan in het weekend naar huis.

Karakter Ede

We werken ook samen met Karakter Ede. Jongeren die daar ter observatie en gedurende hun behandeling verblijven, volgen bij ons onderwijs.

Rijn IJssel, ROC

In samenwerking met Rijn IJssel bieden wij de AKA-opleiding aan. Dit is een brede opleiding die afgerond kan worden met een mbo1-diploma. (verdere uitleg op pagina 8).

Klas 1-6

Vierbeek College en Het Prisma zijn een samenwerking aangegaan voor leerlingen met moeilijk verstaanbaar gedrag, die ook zeer moeilijk lerend (ZMOLK) zijn. De leerlingen tussen de 13 en 18 jaar hebben behoefte aan een gedragsmatige aanpak, die wij met onze expertise kunnen bieden. Ook hebben ze een onderwijsbehoefte, die vanuit Het Prisma kan worden geboden. We maken gebruik van elkaars expertise. Deze 1-6 klassen zijn gehuisvest op de Wijnand van Arnhemweg.
 
Bekijk hier de film waarin gedragswetenschapper Judith Kramer een uitleg geeft over het ZMOLK-arrangement voor leerlingen.

De School

:

Help (nieuw venster)