Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Vierbeek College
  Onderbouw
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Bovenbouw
  Wijnand van Arnhemweg 1
  6862 XM Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Ons Onderwijs

 • Op het Vierbeek College bieden we praktijkgericht onderwijs. "Op weg naar Werk!” Daar gaat het om op het Vierbeek College. Wij zetten ons in om al onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst: een zo zelfstandig mogelijke plek op de arbeidsmarkt.

Door de juiste mix tussen theorie en praktijk slagen we hier ook goed in. We besteden veel aandacht aan sociaal-emotionele ontwikkeling en het verwerven van werknemersvaardigheden. Vanaf het derde jaar volgen leerlingen onderwijs in ons Leerwerkcentrum. Een uitdagende omgeving met professionele machines en moderne ICT-middelen. Daarnaast is stage belangrijk in ons onderwijsaanbod. Eerst intern, dan extern in groepen en uiteindelijk individueel extern, met optimale begeleiding door de school. ​

Het motiveren van de leerlingen krijgt bij ons veel aandacht. We verzorgen een pakkend lesaanbod en gebruiken didactische werkvormen. We werken binnen en buiten de school steeds vaker met externe opdrachtgevers en zoeken actief naar praktijk-leersituaties buiten de school.​​

We zorgen voor een optimale afwisseling tussen theorie, praktijk en stage. We begeleiden onze leerlingen hierbij intensief. We houden rekening met hun beperkingen, maar besteden vooral ook aandacht aan hun mogelijkheden, ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Bekijk hier de film waarin teamleider Brian Heerens een vertelt over het profiel van de school.


 

 

Ons Onderwijs

:

Help (nieuw venster)