Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Vierbeek College
  Onderbouw
  Utrechtseweg 312
  6862 BC Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Bovenbouw
  Wijnand van Arnhemweg 1
  6862 XM Oosterbeek
  T 026 - 334 88 00
   
  Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Praktisch

Inventarisatieformulier

Aan het begin van elk schooljaar ontvangt u een inventarisatieformulier dat u moet invullen. Zo houden wij de gegevens van uw zoon of dochter over medicijngebruik, taxivervoer, telefoonnummers, e-mailadres en een eventueel dieet actueel. Dit is belangrijke informatie voor ons. Wilt u daarom wijzigingen in deze gegevens altijd aan ons doorgeven?

Eten/drinken

Leerlingen nemen hun eigen eten en drinken mee naar school. Het drinken van energiedrankjes zoals Red Bull is verboden op school.
Beide locaties hebben een kantine. Hier kunnen leerlingen ook iets te eten of te drinken kopen. Leraren houden er toezicht.

Mobiele telefoon en waardevolle spullen

Mobiele telefoons moeten worden ingeleverd aan het begin van de lessen. De mentor houdt ze in bewaring. Na schooltijd krijgen de leerlingen hun telefoons terug. De leerlingen mogen draagbare spelcomputers mee naar school nemen. Deze mogen in overleg met de groepsleraar gebruikt worden.

Fietsen

Als uw zoon of dochter met de fiets naar school gaat, moet de fiets in de daarvoor bestemde rekken en fietsenstalling worden geplaatst. De school is echter op geen enkele manier aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging.

Beschermende kleding
Tijdens praktijkwerkzaamheden moeten de leerlingen beschermende kleding dragen. Deze krijgen ze van school maar, ze kunnen ze ook zelf aanschaffen. Voor een aantal praktijkroutes zijn ook werkschoenen verplicht. Deze schoenen moet u wel zelf aanschaffen.

Praktisch

:

Help (nieuw venster)