Vierbeek College: werk dat ertoe doet

Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Onze leerlingen hebben een licht verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblemen. In kleine klassen, van ongeveer tien leerlingen, bereiden we hen voor op een toekomst op de arbeidsmarkt of binnen de dagbesteding. Goed onderwijs en maatwerk is bij ons vanzelfsprekend. Als je bij ons binnenkomt, voel je aan alles dat er gewerkt wordt. Het ruikt er zelfs naar appeltaart en smeerolie. Leerlingen werken aan dingen waar ze trots op zijn, of ze nou op stage zijn of een praktijkroute volgen. Dat motiveert en geeft energie.

Wij zoeken onderwijsassistenten! 

Vind jij het leuk om zowel in, maar vooral ook buiten de klas te werken in nauw overleg met mentoren? En vind je het ook leuk om je bijdrage te leveren aan naschoolse activiteiten? Ben jij een echte teamplayer, durf je out-of-the-box te denken en ben je pedagogisch sterk? Dan zoeken wij jou!

Onze school maakt deel uit van De Onderwijsspecialisten. De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Sharon en Rachel vertellen wat het werken op Vierbeek College zo interessant maakt.