Praktisch

Samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je kind. Hier staan enkele belangrijke data zoals vakanties, feestdagen en studiedagen. Ook vind je hier informatie over praktische zaken op school.

Goed om te weten! 

Alle informatie op onze website lees je ook terug in de schoolgids. Voor wie dat gemakkelijker vindt.

Rooster en vakantie

Elke dag van 8.45 uur tot 14.15 uur geven we les. Ons vakantierooster en studiedagen hebben we voor je op een rij gezet. 

Bekijk het rooster

Ziek melden

Is je kind ziek? Bel vóór 9 uur naar 026-334 88 00.

Als je kind op school ziek wordt, nemen we contact met je op voordat hij naar huis gaat.

 

Om zelf te regelen

We maken het iedereen graag zo gemakkelijk mogelijk, maar sommige dingen kunnen we niet verzorgen. Zoals werkschoenen en een verzekering. Regelen jullie dat zelf? 

Niet vergeten

Naar school

We zijn elke dag blij onze leerlingen weer te zien! Lees meer over vervoer naar school en wat er te doen als je kind even niet naar school kan. Of over wat we doen bij spijbelen.

Lees meer

Op school

Onze school is een fijne en veilige omgeving voor leerlingen en medewerkers. Daar letten we op. En daarom houden we ons samen aan afspraken. Bijvoorbeeld over roken.

Lees meer

Corona

Ook al is Nederland open, Corona is niet weg. We blijven de richtlijnen van de overheid op de voet volgen. Zo houden we het veilig op school voor onze leerlingen én medewerkers.

Meer op deonderwijsspecialisten.nl