Over ons onderwijs

Elke leerling groeit door onderwijs dat bij hem of haar past. En dat rekening houdt met zijn of haar specifieke kennis, vaardigheden, interesses, talenten en beperkingen. Zodat een leerling met zelfvertrouwen klaar is voor de volgende stap. 

Sport en cultuur 

Bewegen is gezond. Dat stimuleren we dan ook. Zo volgen leerlingen op school regelmatig sportieve workshops. We werken ook samen met Special Heroes. Dit is een landelijk programma dat kinderen en jongeren meer wil laten bewegen. Wij willen ook dat leerlingen zich op cultureel gebied ontwikkelen. Daarvoor zijn bijvoorbeeld speciale keuzemiddagen en het naschoolse cultuur- en sportaanbod van Pluryn Oosterbeek.

We maken onze leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces. Zij moeten het doen. Wij helpen ze hun doelen na te streven. En we laten ze van en met elkaar leren.

Onderwijsprogramma

Onze leerlingen stromen uit naar ander onderwijs, dagbesteding of betaald werk. Ook (tussentijdse) uitstroom naar een reguliere school is soms mogelijk.

Lees meer

Stage en praktijkervaring

Onze leerlingen zijn op weg naar fijn en passend werk en een zo zelfstandig mogelijke plek op de arbeidsmarkt. Op naar een mooie toekomst.

Lees meer

Maatwerk op school

Structuur is voor onze leerlingen extra belangrijk. In alle klassen houden we daar rekening mee, maar in onze vijf structuurklassen nog meer.

Lees meer

Begeleiding

Voor elke nieuwe leerling maken we een ontwikkelings-perspectiefplan (OPP) dat we jaarlijks met leerlingen en ouders bespreken.

Lees meer

Toetsen en examen

De vlag kan uit! Vanaf 2022 ontvangen onze leerlingen een diploma. Hierover binnenkort meer informatie op deze website.

Lees meer